2020/11/01

Заміський будинок, с. Старичі, Львівська область


Проект сучасного заміського будинку,
площею 360 квадратних метрів у селищі Старичі, Львівської області.

Особняк має два повноцінні житлові поверхи, висота яких становить 3,0 метри.
Проектом передбачено гараж на дві автомашини над яким розташоване приміщення спортзалу, будинок має підвальне приміщення з окремим входом. На першому поверсі запроектовані наступні приміщення – вхідний тамбур, санвузол, вбиральня, кухня-їдальня та загальна кімната з каміном. Другий поверх складається з чотирьох спалень, які мають різні площі від 14,5 до 22,5 м. кв., двох санвузлів, великого коридору/холу, який має друге світло.
Заміський будинок має горищний поверх, який у майбутньому може бути задіяний мешканцями для розширення корисної площі будинку!

Варіант #1

Робота над будинком почалася з ескізів зовнішнього вигляду (Екстер'єра), тому що замовник уже мав ескізний проект, за яким був залитий фундамент - нашим завданням було знайти цікавий архітектурний стиль зовнішнього вигляду майбутньої будівлі. Було виконано велику роботу з пошуку загальних пропорцій будинку, також у процесі було змінено планування будівлі з урахуванням вже існуючих фундаментів.

 Цей варіант був простим за формою та лаконічним за дизайном, але замовник відкинув його!
Work in progress :)

Варіант #2

Після того як ми передали перші ескізи замовнику, нам було поставлено чіткіше завдання і передані приблизні референси того, що хотів побачити замовник у себе на ділянці.


На основі складеного технічного та архітектурного завдання нами було запропоновано новий ескіз сучасного особняка. На цьому етапі він був прийнятий за основу.

Work in progress :)


Нами було зроблено перший чорновий рендер майбутньої будівлі. Головними фішками якого стали – пропорції, металевий дах, великі панорамні вікна та мінімум за колірним рішенням. Архітектура майбутнього будинку закачування загалом сподобалася - почалася робота над деталями та матеріалами.
І ось що у нас вийшло в результаті :)

2 коментарі:

  1. Нашим знакомым реализовали подобный проект в жизнь... Строительная компания в Киеве https://epdm-stroy.com/stroitelstvo/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо за отзыв... По ссылке, что вы оставили, кроме статьи про строительство ничего не было

      Видалити