2019/11/26

Кухня в сучасному інтер'єрі

Друзі, помилки, допущені під час планування кухні, можуть стати причинами багатьох незручностей у майбутньому. Давайте розглянемо найпопулярніші помилки і, сподіваюся, допоможемо Вам слушною порадою.


1. Відсутність місця для дрібної побутової техніки. Наша порада – ще на етапі ремонту скласти список усієї техніки. Якщо з великою технікою проблем виникнути не повинно, то про дрібну часто забувають. Передбачте заздалегідь місце на стільниці, з урахуванням тієї техніки, що плануєте перевезти або купити з часом (електрочайник, кавоварка, мультиварка, тостер, мікрохвильова піч і т.д.)

2. Розетки. Для зручного користування всіма вище перерахованими приладами варто продумати не тільки місце для них на кухні, та й потрібну кількість розеток. Оптимальне розташування розеток - це, звичайно, на фартуху, над робочою поверхнею. Альтернатива – використання вбудованих розеток, які можна розмістити у стільниці або верхніх ящиках кухні.


3. Дуже довга кухня. Щасливі власники великих кухонь часто роблять помилку - роблять кухню вздовж однієї стіни, при цьому, роблячи кухонний гарнітур дуже довгим. Ця кухня викликає низку незручностей, наприклад, господині постійно доводиться «пробігати» свою кухню туди й назад. Набагато розумніше зробити кухню П-подібної форми або встановити острів або зробити 2-лінійну (паралельну) кухню, в цьому випадку, дистанція скоротиться, все буде в легкій доступності.

4. Найпоширеніша помилка – робити кухню не до стелі. Зверху кухонних ящиків накопичуватиметься пил, бруд, осілий жир, і в цьому немає нічого доброго. Краще зробити кухню під стелю, таким чином, Ви приховаєте трубу від витяжки, до того ж кухня під стелю виглядає красиво і монолітно.




Немає коментарів:

Дописати коментар