2023/02/22

Приватний будинок, Львівська обл. / Private House, Lviv region.


Індивідуальний дизайн, який змінить ваше життя.

  Кожен проект RenderImageART architectural design studio є унікальною інтерпретацією стилю життя та естетики наших клієнтів. Villa Yavir - це дім який привертає увагу, щойно ви заїдете на автомобільний майданчик. Ззовні цей дизайн є витвором архітектурного мистецтва, одягнений в сучасний фасад, який випромінює відчуття комфорту, коли ви ступаєте через вхідні двері.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Custom design that will change your life.

  Every project of RenderImageART architectural design studio is a unique interpretation of the lifestyle and aesthetics of our clients. Villa Yavir is a house that attracts attention as soon as you enter the parking lot. From the outside, this design is a work of architectural art, dressed in a contemporary facade that exudes a sense of comfort when you step through the front door.


  Ми спроектували суперкомфортну віллу з сучасною архітектурою, з цікавим дахом та великими скляними стінами, що з’єднують представницький інтер’єр із садом. Провідною ідеєю формування корпусу та інтер’єру будівлі є взаємопроникнення прямокутних стін і горизонтальних ліній з прорізами та склінням, що створює гру світла та обрамляє види інтер’єру та околиць. Завдяки такому припущенню будівля стає цікавішою, менш одноманітною. Хоча резиденція YAVIR має дуже сучасний стиль, вона не надто екстравагантна. Архітектура будівлі може стати гарним фоном як для сучасного інтер’єру, так і для більш еклектичного – з антикваріатом або оформленням у стилі гламур. Спокійний і стриманий стиль будинку неодмінно витримає випробування часом.


  Villa Yavir - це 100% розкішний будинок, здійснена мрія про справді комфортне та зручне життя. Villa Yavir – це вітрина господарів, що підтверджує їх високий статус і гарний смак. Ми вже заздримо і захоплюємося тими щасливчиками, які можуть дозволити собі побудувати цю перлину.





Немає коментарів:

Дописати коментар