2010/11/04

LEMBERG

Выставочный центр во Львове "LEMBERG"










"Історія бізнес-центру «Lemberg» тісно переплітається з іншим проектом – однойменним виставковим центром. Впродовж 2008-2010 років на території виставкового центру «LEMBERG» було проведено низку найяскравіших масових заходів у Галичині. Саме тут в ці роки збиралися провідні дизайнери та модельєри України й близького закордоння на «Lviv fashion week». Виставковий центр також став домівкою для Міжнародного екологічного форуму «Eco Solutions – new technologies», який з року в рік гуртував у Львові сотні небайдужих до довкілля компаній та тисячі відвідувачів, які дбають про те, щоби їх особистий комфорт не завдавав шкоди іншим та навколишньому середовищу. Окрім того, у ВЦ «LEMBERG» було проведено десятки інших ділових та розважальних заходів, на зразок корпоративних з’їздів, виставок найрізноманітнішого спрямування («Фермер», «Дзеркало моди», «Автобус», фестивалі екстремального відпочинку, виставки собак) та виступів зіркових виконавців: ATB, Blank & Jones, Esthetic Education, LTG Bukem. Переглянути архів заходів можна тут.

На жаль, нині проект виставкового центру вже не функціонує. Попри успіх самих проектів, як відомо, виставкова діяльність бодай частково залежить від умов функціонування відповідного ринку. Ретельно проаналізувавши завдання, орієнтири та перспективи виставкового бізнесу в Україні та її західному регіоні, зокрема, інвестори виставкового центру «LEMBERG» влітку 2010 року ухвалили стратегічне рішення про передачу виставкових площ в довготермінову оренду.

Як наслідок, нині тут не проводитимуть виставок, форумів, з’їздів, концертів, вечірок та інших публічних заходів, для яких десятиліттями у Львові бракувало належного рівня приміщення.

Попри те, що гідної заміни виставковому центру «LEMBERG» у місті поки що немає, дозволимо собі висловити припущення про появу подібного проекту у найближчому майбутньому. Сподіваємось, що досвід проведення десятків успішних заходів на нашому майданчику стане достатнім поштовхом для цього. Переконані, що вони стали вагомим внеском у культурний, діловий та розважальний розвиток рідного для нас міста".

 Текст с сайта www.lemberg.ua
  
Кризис многим попортил планы. По моим данным в здании выстовочного центра будет розмещаться супермаркет. 

Немає коментарів:

Дописати коментар